Соціальна підтримка багатодітних, малозабезпечених сімей

tcfieanplozhdzh  Зниження рівня доходів значної частини населення, невпевненість у майбутньому, зростання соціальних загроз, погіршення стану навколишнього середовища, недоступність якісного медичного обслуговування, втрата традицій багатодітності – всі ці фактори обумовлюють кризу інституту сім’ї у нашому суспільстві.

  Упровадження економічних заходів підтримки багатодітності є одним з першочергових завдань держави. Не менш важливим є зміна негативного іміджу багатодітної сім’ї, відмова від сприйняття у суспільстві багатодітності як “негараздів” та “малозабезпеченості”.

  Соціальна підтримка багатодітних, малозабезпечених сімей є основним напрямком роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  Так, 13.03.2018 року спеціалісти ТРЦСССДМ допомагали багатодітній малозабезпеченій сім’ї Ахунових пришвидшити видачу довідки про неотримання аліментів з Роздільнянського МВД ВС Головного управління юстиції в Одеській області. Отримання довідки необхідно для оформлення соціальної допомоги по малозабезпеченості. Дана сім’я перебуває на обліку ТРЦСССДМ як така, що знаходиться в складних життєвих обставинах.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*