Соціальна робота та соціальне інспектування сімей з дітьми, проведена Відділом соціальної роботи з населенням Полонської міської ради ОТГ

clip_image002  Протягом січня – лютого 2018 року начальником відділу соціальної роботи з населенням Полонської міської ради ОТГ та представниками служби у справах дітей Полонської РДА було здійснено виїзди та обстеження матеріально – побутових умов та соціальне інспектування: прийомних сімей, опікунських та багатодітних сімей.

  Під час відвідування вищезазначених сімей було проведено індивідуальні консультування з батьками, прийомними батьками та опікунами щодо виховання дітей та недопущення порушення прав дітей.

  Разом з тим, надано рекомендації щодо відвідування дітьми додаткових навчальних закладів – спортивної, художньої або музичної шкіл, участі у гуртках та навчальних колективах, які створюються при школах. Адже для формування зрілої особистості – необхідно розвивати в дітей творчість та потенціал. Зокрема, вирішено питання щодо оздоровлення дітей в державних санаторіях.

12312

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*