Сприяння у розвиткові комунікаційних навичок дітей з особливими потребами у м. Кам’янці-Подільському

спілкування це  Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує впроваджувати «Програму адаптації до самостійного життя осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» для студентів Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу.

  Перший блок занять Програми присвячений розвитку комунікативних навичок їх учасників.

  Спілкування людей між собою – надзвичайно складний процес. Неефективність у спілкуванні може бути пов’язана з повною або частковою відсутністю певного комунікативного уміння. Набуття та відпрацювання комунікативних навичок сприятиме розвиткові впевненості у собі та лідерських задатків, від яких, зазвичай, залежить подальша успішність.

  Навички, набуті під час заняття, допоможуть молоді при працевлаштуванні, при побудові сім’ї та взагалі, у подальшому самостійному житті.

  Такі заняття в навчальному закладі проводяться двічі на місяць на протязі всього навчального року. Зазначена програма передбачає навчання студентів самостійно справлятися із вирішенням щоденних питань, формування їх адекватної самооцінки, підвищення соціального статусу молодої людини в громаді та підготовку до самостійного життя.

заняття1 заняття 2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*