Співпраця двох центрів міста Кам’янця-Подільського

нарада КПМЦСССДМ КПМЦЗ_cr  Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже не один рік поспіль плідно співпрацює із Кам’янець-Подільським міським центром зайнятості щодо підтримки сімей, які опинились у складних життєвих обставинах через безробіття, а також організації спільних заходів для соціально-вразливих категорій громади міста.

  Тільки у 2018 році були організовані та проведені близько 30 спільних заходів. Це групові консультації спеціалістів Центру соціальних служб для безробітних у рамках семінарів МЦЗ щодо протидії торгівлі людьми, популяризації альтернативних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння доступності соціальних послуг та інш. А також це тренінги, семінари, спільні виїзні акції у табори літнього відпочинку; участь Центру соціальних служб у різноманітних профорієнтаційних заходах МЦЗ.

  Проводиться постійна індивідуальна робота щодо сприяння працевлаштуванню повнолітніх членів сімей, які опинились у складних життєвих обставинах через безробіття та здійснюється профорієнтаційна робота з дітьми з сімей, де батьки не в повній мірі здатні виконувати свої обов’язки.

  Також, центри співпрацюють у напрямку розвитку волонтерського руху.

  13 серпня відбулася робоча нарада працівників двох центрів, під час якої були обговорені напрями та форми взаємодії сторін щодо надання соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді та заплановані подальші спільні заходи для безробітньої молоді, жінок, внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*