Співпраця Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ з міським сектором ДСНС

На виконання розпорядження міського голови від 05.05.2016 №239-р «Про відзначення в місті Дня матері та міжнародного дня сім’ї» 10 травня 2016 року у місті розпочався Тиждень сім’ї, який проводить Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Першим заходом тижня стало проведення групи взаємопідтримки для осіб з числа вимушених переселенців зі Сходу України та АР Крим.

З настанням тепла багато сімей бажає відпочити в лісі або біля річки – помилуватися яскравою зеленню, вдихнути свіжого повітря, провести сімейне дозвілля у спілкуванні з природою. Проте потрібно пам’ятати й про правила безпеки на природі. Як запобігти лиху і убезпечити від нього власних дітей?

З метою роз’яснення правил безпеки на зустріч був запрошений представник Кам’янець-Подільського МС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, старший лейтенант служби ЦЗ Івахов А.В. Андрій Володимирович професійно роз’яснив присутнім, у чому може полягати небезпека, наголосивши, що головною цінністю Держави є людське життя. Також він зупинився на правильному користуванні електропобутовими приладами, безпечному зберіганні вогненебезпечних засобів, а також надав цінні поради батькам щодо виховання дітей на власному позитивному прикладі. Працівник ДСНС відповів на чисельні запитання учасників, наголосивши на тому, що відпочивати потрібно відповідально.

Учасники групи продовжили свою роботу: надали підтримку новим учасникам, обговорили проблеми, що виникають та спланували подальшу зустріч.

IMG_3639

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*