Співпраця у Кам’янці-Подільському з попередження торгівлі людьми

фото_торгівля  8 жовтня, у рамках співпраці з Кам’янець-Подільським міським центром зайнятості та проведення семінару «Жінка на ринку праці», психолог Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Віталій Поліщук, провів групову консультацію для безробітної молоді на тему: «Нелегальна трудова міграція. Попередження торгівлі людьми».

  Нажаль, торгівля людьми існує й у сучасних умовах. Це одна з найбільших небезпек, у яку можливо потрапити під час пошуків роботи за кордоном.

  Обговорення цієї проблеми сприяє підвищенню рівня знань у безробітних стосовно прав людини та усвідомленню, що кожен сам несе відповідальність за своє життя і своє майбутнє, за свою подальшу долю. І не потрібно віддавати свого права вільного вибору до чужих рук.

  Спеціалісти Центру СССДМ постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення з метою запобігання випадкам вербування. Так, щомісяця проводяться групові консультації для безробітних у міському центрі зайнятості, а також, навчальні заняття для волонтерів з питань протидії торгівлі людьми з метою розповсюдження ними інформації серед однолітків.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*