Співпраця у місті Кам’янці-Подільському задля допомоги батькам

батьки  27 жовтня психолог та юрист Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Віталій Поліщук та В’ячеслав Галайбіда, виступили перед батьками студентів-першокурсників Кам’янець-Подільського медичного училища.

  На сьогодні існує багато методів роботи щодо виховання підлітка, його розвитку та різнобічної підтримки. Проте й батькам підлітка ніколи не завадить вчасна інформація та фахова порада. Як доводить практика, ефективним методом допомоги батькам є організація заходів із залученням різнофахових спеціалістів. Проведення подібних заходів впроваджує Кам’янець-Подільське медичне училище.

психолог  Темами виступів психолога та юриста Центру стали: «Проблеми адаптації студентів першокурсників до навчання у ВУЗі» та «Відповідальність батьків за виховання дітей».

  У своєму виступі психолог охарактеризував коло проблем, з якими зазвичай зіштовхуються першокурсники, зі шляхами їх подолання, а також надав конкретні поради батькам щодо підтримки дитини у процесі її адаптації нового соціального статусу.

юрист  Юрист Центру зробив наголос та тому, що будь-який навчальний заклад покликаний перш за все надавати фахові знання. Функція ж виховання залишається за батьками; відповідальність за життя і здоров’я своїх неповнолітніх дітей, за їх вчинки, несуть батьки.

  Також, перед батьками виступила підлітковий лікар акушер-гінеколог відділення Клініки, дружньої до молоді, Кам’янець-Подільської міської лікарні №1, Тетяна Шепелява, яка висвітлила питання збереження репродуктивного здоров’я підлітків.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*