“Станція призначення — життя”

IMG_20171018_144728_HDR  18 жовтня 2017 року з нагоди відзначення Європейського дня боротьби із торгівлею людьми Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для старшокласників ЗОШ №1 спільно з шкільним психологом проведено груповий захід.

  Молоді люди висловили своє розуміння актуальності проблеми торгівлі людьми та її наслідків. І хоч вони не цілком усвідомлювали повноту проблеми, після перегляду відеофільму, представленого Міжнародним Жіночим Консорціум за підтримки Міжнародної організації з міграції “Станція призначення – життя”, думка багатьох змінилася. Фільм розкрив для молоді суть торгівлі людьми, актуальність проблеми для сьогодення, стадії торгівлі людьми, ознайомив з групами ризику тощо. В фільмі представлено чіткі механізми дій в різноманітних ситуаціях пов’язаних із торгівлею людьми. Особливо зацікавили молодих людей рекомендації щодо виїзду за кордон на відпочинок та навчання.

  Також, учасники семінару ознайомились номерами телефонів установ та організацій, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів. Отримали інформаційні буклети і листівки.

IMG_20171018_150631_HDR IMG_20171018_144607_HDR

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*