Створення та функціонування патронатної родини

IMG-3d648e4d46fa2b2f350780f27d0631a0-V7 грудня на базі Хмельницького обласного центру соціальних служб в рамках планових навчань для кандидатів у патронатні вихователі,  прийомних батьків, батьків-вихователів, потенційних опікунів, піклувальників, усиновителів відбулась зустріч з першою патронатною вихователькою на Хмельниччині – Аллою Сторожук.

З перших уст патронатної виховательки учасники заняття дізнались про передумови створення та функціонування патронатної родини, особливості догляду, виховання та реабілітації дітей, які перебувають під патронатом.

IMG-7db32b553c53bb013a2e6b7af1487ceb-VАктуальними також виявились питання взаємодії з біологічною сім’єю дітей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, бо подальша доля дітей залежить саме від готовності біологічної родини прийняти назад дитину у сім’ю.

Алла Миколаївна висловила подяку за підтримку, допомогу та тісну співпрацю заступнику голови обласної державної адміністрації Володимиру Юр’єву, керівництву та спеціалістам обласного центру соціальних служб, служби у справах дітей Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*