Студентів знайомили із соціальною роботою

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Вагомим напрямком у роботі міського Центру соціальних служб є участь у підготовці майбутніх соціальних працівників навчальних закладів міста. Так, 23.10.2017, в рамках тижня соціальної роботи на базі Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу відбувся науково-практичний семінар «Актуальні проблеми підготовки майбутніх соціальних працівників», в якому прийняв участь психолог Центру Віталій Поліщук.

  На заході були присутні студенти, які здобувають спеціальність за напрямком «Соціальна робота». Під час зустрічі Віталій Аркадійович розповів про основні напрямки роботи та категорії клієнтів Центру, про форми соціальної роботи, які використовують спеціалісти у своїй щоденній роботі. Студенти також активно цікавились особливостями роботи з окремими категоріями клієнтів Центру.

1  Під час заходу майбутні соціальні працівники розширили свої знання про заклади,  які здійснюють соціальну роботу та сформували уявлення про обрану ними професію.

  Тиждень соціальної роботи на базі Коледжу організований кафедрою соціальної роботи та психології. (в.о. завідувача Кафедри кандидат психологічних наук, доцент Федорчук Віктор Миколайович).

  Наступна зустріч зі студентами в рамках тижня соціальної роботи запланована на 26.10.2017.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*