Тиждень правових знань «Твої права»

IMG_5245  Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими. Кожна дитина має на це право. Формування правової свідомості та правової культури потрібно прививати дітям ще в молодшому шкільному віці.

  Тому в рамках Тижня правових знань та за сприянням Теофіпольського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 7 грудня 2017 року вихователем групи продовженого дня Іванюк О.М. Теофіпольської ЗОШ – гімназії  з учнями 1 класу було проведено правовий захід «Подорож у країну казок». В ігровій формі та на прикладі казкових героїв вчитель ознайомив учнів з правами дітей. З дітьми було проведено ігри-вправи «Кожна дитина має право на ім’я», «Добре – погано», «Складання пазлів». Під час проведення вправи «Подорож у країну Правдилію» дітки складали «Квітку щастя» з відповідними правами. Усі учні активно брали участь та обговорювали ситуації, щодо порушення прав на прикладах уривків із улюблених казок.

IMG_5247IMG_5250

IMG_5254IMG_5257

  Захід був цікавим та захоплюючим, діти отримали приємні враження. На завершення роздано закладки «Чини добре». З допомогою батьків була виготовлена стін – газета «ТВОЇ ПРАВА». Важливо, щоб отримані знання допомогти учням  зрозуміти  свої права та прагнення  реалізовувати їх, не порушуючи прав інших діток.

Теофіпольський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*