«Товариством молодих інвалідів» спільно з міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено тематичний захід «Розфарбуй своє життя яскравими кольорами…»

  Напередодні Міжнародного дня інвалідів, який прийнято відзначати 03 грудня “Товариством молодих інвалідів” спільно з міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано тематичний захід «Розфарбуй своє життя яскравими кольорами…».

інваліди2  Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у день 03 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що вони поруч з нами живуть і  потребують допомоги і уваги.

  До присутніх зі вступним словом звернувся керівник товариства Анатолій Савчук, який всіляко намагається підтримати людей з обмеженими фізичними можливостями, нагадав про необхідність пам’ятати, що кожен з присутніх має рівні з іншими громадянами можливості та права для участі в економічній, політичній, соціальній та культурній сферах життя суспільства.

інваліди  Психолог міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Ольга Захожа побажала усім присутнім здоров’я, прихильності долі, поваги й терпимості один до одного. А також закликала молодь долучатись до заходів, які проводяться працівниками Центру у форматі тренінгових занять, під час яких кожен учасник може поділитись  досвідом, поспілкуватись, продемонструвати свої здібності.

  Запрошені гості та члени товариства продемонстрували свої таланти, влаштувавши концертну програму з виконанням пісень, декламуванням власних віршів, гуморесок, виконання сценок та конкурсів.

  Багато посмішок, нових вражень й позитивної енергії отримали усі присутні, з теплом  та пам’ятними сувенірами завершилась  зустріч.

Ольга Захожа , практичний психолог

Хмельницького міського Центру

 соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*