Участь спеціалістів КПМЦСССДМ у першій сесії курсів підвищення кваліфікації

З 4 по 9 квітня спеціалісти Кам’янець-Подільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Еліна Ковтун та Наталія Гомілко взяли участь у першій сесії курсів підвищення кваліфікації за програмою «Особливості надання медичних та соціальних послуг для вразливих категорій населення з використанням гендерно-чутливого підходу».

Навчання проводять спільно: Міжнародний Благодійний Фонд «Альянс громадського здоров’я», Міністерство соціальної політики України, Інститут соціальної роботи та управління Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України».

У програму навчання увійшли актуальні теми щодо надання якісних соціальних послуг у сучасних умовах децентралізації влади, міжвідомчої взаємодії у процесі надання соціальних послуг на рівні місцевих органів влади, консультування та інформування отримувачів послуг з урахуванням гендерно-чутливого підходу, профілактика професійного вигорання та інш.

На початку червня відбудеться друга сесія, під час якої учасники захистять дипломні роботи, що будуть виконані у вигляді соціальних проектів.

Маємо надію, що набуті знання на сучасному рівні допоможуть нашій організації задовольняти потреби отримувачів соціальних послуг шляхом надання якісних послуг у час реформування їх системи.

01 02 03     04 05         06 07         08 09          10 11          12 13

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*