Участь у засіданні круглого столу

24 січня 2017 року в Теофіпольській райдержадміністрації за участю т.в.о. заступника голови райдержадміністрації Мирослави Майдан відбувся круглий стіл на тему: «Використання трирівневої моделі у профілактиці правопорушень серед неповнолітнього населення на території району»,  до участі в якому запрошено фахівців із соціальної роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталію Скрильнікову та Ольгу Трайчун.

В ході засідання круглого столу було розглянуто наступні питання:

  1. Про комплексну програму використання трирівневої моделі у профілактиці правопорушень серед неповнолітнього населення на території Теофіпольського району.
  2. Про налагодження співпраці та обміну інформаціями між структурними підрозділами райдержадміністрації, які займаються профілактикою насильства в сім’ї та Теофіпольським відділенням поліції Красилівського відділу поліції ГУНПУ в Хмельницькій області.

За результатами засідання круглого столу прийнято рішення винести на розгляд депутатів районної ради комплексну програму використання трирівневої моделі у профілактиці правопорушень серед неповнолітнього населення на території Теофіпольського району. Також було обговорено питання щодо взаємодії та подальшої співпраці із представниками, направлених на захист прав кожного громадянина, який постраждав від насильства в сім’ї, а саме:  представників управління соціального захисту населення райдержадміністрації, служби у справах дітей райдержадміністрації, Теофіпольського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти райдержадміністрації, Теофіпольського відділення поліції Красилівського відділу поліції ГУНПУ в Хмельницькій області (організатор круглого столу).

фото_101214_001

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*