У Кам’янці говорили з молоддю про усвідомлене батьківство

повідомлення  15 травня, у Міжнародний день сім’ї, у рамках ініціативи міста Кам’янця-Подільського «Громада, дружня до дітей та молоді», відбулося інтерактивне заняття для молоді з питань усвідомленого батьківства. Заняття проводили спеціалісти Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Еліна Ковтун та Наталія Гомілко. Захід проходив на тренінговій базі Клініки, дружньої до молоді, Кам’янець-Подільського перинатального центру.

загальна  Під час заняття мова йшла про те, що молоді люди, створюючи власні сім’ї, мають можливість вибору: створювати сім’ю та виховувати дітей, наслідуючи батьківські сім’ї, чи будувати власну модель сім’ї та виховання дітей? Саме відповіді на ці запитання шукали учасники інтерактивного заняття та замислились над створенням своєї моделі сім’ї.

  Молодь брала активну участь у запропонованих вправах та рольових іграх та висловила побажання продовжувати зустрічі із спеціалістами Центру для розгляду інших важливих для неї питань.

захист робота в групах учасники гра

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*