У Кам’янці ознайомили молодь із соціальною підтримкою

  19 березня відбулася зустріч спеціалістів Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді із студентами Кам’янець-Подільського відділення Ірпінського державного коледжу економіки та права на тему: «КПМЦСССДМ та послуги, які він надає».

заальна  Молодь познайомилася із закладом, а також дізналася про соціальну підтримку сім’ям з дітьми та молоді, яку Центр надає тим, хто не взмозі вийти із складної життєвої ситуації без сторонньої допомоги. Студенти дізналися, що отримувачі послуг Центру можуть отримати безкоштовні консультацію юриста, пройти психологічну діагностику, а у разі потреби – корекцію, отримати навички виховання та догляду за дітьми різного віку, також можуть отримати сприяння у оформленні документів, налагодження зв’язків з членами родини, громадою тощо.

  Спеціалісти Центру проводять подібні ознайомчі зустрічі за запитами різних установ та організацій з метою віднайти тих, хто потребує соціальної допомоги та зможе у подальшому скористатися існуючими безкоштовними  послугами.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*