У Кам’янці-Подільському провели День спільних дій в інтересах дітей

  Такий традиційний захід під головуванням заступника Кам’янець-Подільського міського голови, Вадима Савчука, організували 12 грудня, за участю соціальних структур, поліції, психологів, медиків для опікунів, піклувальників і прийомних батьків дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей.

  Йшлося про законодавчі, адміністративні, соціальні і просвітні заходи щодо захисту дітей, які власне, і перебувають на обліку зазначеної служби. Зокрема, присутнім наголосили на умовах призначення державних допомог, особливостях взяття на квартирних облік, юридичній відповідальності щодо покладених на батьків обов’язків.

3fe808ecc1a83f00c3d06a6c1899291a_XL8

  Окремо було висвітлено інформацію про медичне обслуговування та супровід дітей в умовах медичної реформи, соціальну підтримку родин Центром соціальних служби для сім’ї, дітей і молоді, обов’язки опікунів, піклувальників згідно з чинним законодавством.

  Від Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виступив психолог, Віталій Поліщук, який висвітлив психологічні аспекти та можливі ризики виховання підлітків в опікунських сім’ях.

9 10

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*