У Кам’янці-Подільському спілкувались про небезпеки для дітей

  9 вересня відбулася робоча зустріч працівників міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, сектору ювенальної превенції та управління освіти і науки із представниками батьківських комітетів, шкільних психологів та соціальних педагогів м. Кам’янця-Подільського. Метою заходу було привернення уваги батьків та осіб, які їх замінюють, щодо запобігання скоєнню навмисних самоушкоджень, ймовірної небезпеки для дітей у соціальних мережах та правил безпечного користування мережею Інтернет. Від Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у заході прийняв участь  психолог – Віталій Поліщук.

13

  Під час зустрічі обговорили питання щодо запобігання скоєнню дітьми навмисних самоушкоджень та запобігання і протидія булінгу.

  Учасники заходу прийшли до висновку, що все починається з сім’ї, проте у школі діти проводять теж достатньо часу і вчителі мають корегувати поведінку учнів. Також, присутні домовились про співпрацю в даних напрямках та спільні заходи, адже інтереси дитини – понад усе!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*