У Кам’янці продовжено роботу групи взаємопідтримки переселенців

1  14 березня Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) була організована та проведена перша у цьому році група взаємопідтримки вимушених переселенців, які проживають у нашому місті.

  Перед присутніми виступила завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців Кам’янець-Подільської міської ради, Наталія Ніколаєва, яка надала інформацію щодо порядку участі у виборах Президента України внутрішньо переміщених осіб.

2  Спеціалісти Центру ознайомили присутніх з порядком надання статусу дитини, яка постраждала у наслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

  Особливо зацікавив присутніх виступ ученого секретаря Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника, Руслана Йолтуховського, який запропонував цікаві спільні заходи для дорослих та дітей щодо знайомства з історією нашого міста.

  І, як завжди, учасники групи обмінялися думками та досвідом у вирішенні певних проблем, а також у довільному спілкуванні розповіли про новини, що стосуються внутрішньо переміщених осіб.

  Діти ж із задоволенням взяли участь у веселих іграх та розвагах, які для них  провели волонтери Центру.

  Всіх бажаючих долучитись до роботи групи просимо слідкувати за оголошеннями у соціальній мережі «Facebook» на сторінці «Група переселенців Кам’янця-Подільського».

Контактний телефон: 91429.

3

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*