У Кам’янці розпочалися заняття для нових слухачів «Школи волонтера»

1  З початком нового 2020 року розпочалися заняття для нових слухачів «Школи волонтера» Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з числа студентів ІІ курсу спеціальностей «Соціальна робота» та «Соціальне забезпечення» Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка.

  Навчання проходить відповідно до спеціально розробленої програми співпраці «Практична підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної та волонтерської діяльності» між міським Центром СССДМ та кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

2  23 січня перше заняття провела фахівець Центру, Людмила Коробчук, яка ознайомила молодь із роботою Центру, соціальними категоріями отримувачів послуг та із спектром послуг, що надають його спеціалісти.

  По закінченню навчання студенти-волонтери отримають відповідний сертифікат, посвідчення волонтера Центру та будуть залучені до заходів соціальної підтримки різних категорій сімей з дітьми та молоді.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*