У Києві вручали сертифікати з деінституціалізації

  17 грудня в м. Київ, у приміщенні Міністерства соціальної політики України, відбулося вручення сертифікатів тренерам, які пройшли навчання за програмою реформування системи інституційного догляду і виховання дітей Міністерства соціальної політики України та благодійної організації «Надія і житло для дітей» в Україні.

сертифікат  38 нових спеціалістів з усіх регіонів України отримали сертифікати від директора представництва благодійної організації «Надія і житло для дітей» в Україні, Галини Постолюк, та представників Міністерства: директора Департаменту захисту прав дітей та усиновлення, Руслана Колбаси та генерального директора Директорату соціальних послуг та інтеграції, Юлії Гайдаржи.

вручення  Тренером з деінституціалізації у Хмельницькій області стала заступник директора – начальник відділу соціальної роботи Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Еліна Ковтун.

  Надалі тренери проводитимуть навчальні семінари для представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства, які братимуть участь у реформуванні системи інституційного догляду та виховання дітей.

До відома.

загальна  На початку 2018 року «Надія і житло для дітей», на замовлення Мінсоцполітики, розробили тренінгову програму, залучивши 10 експертів – найкращих фахівців із Міністерства, «Надії і житло для дітей» та інших громадських організацій.

  У червні – розробники програми отримали 98 заявок від кандидатів, з них 40 пройшли відбір та 10-денне навчання у липні та червні.

  Для підтвердження своєї кваліфікації новоспечені спеціалісти провели 43 одноденних тренінгів для міжвідомчих робочих груп з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у 23 областях України та м. Києві.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*