У місті Кам’янці-Подільському дбають про правову освіту студентів

15 вересня 2016 року Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено інтерактивне заняття для студентів (осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування) Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату на тему: «Попередження скоєння злочинів проти власності серед студентської молоді».

Захід проводив провідний спеціаліст-юрисконсульт Центру  – В’ячеслав Галайбіда.

Під час заняття юрисконсульт розповів присутнім студентам про головні принципи права власності, як одного із найбільших цінних соціальних благ, про непорушність права приватної власності та відповідальність за посягання на власність. Також, студентам надано рекомендації стосовно того, як не стати жертвою обману чи зловживання довірою та куди і яким чином звертатись у разі порушення їх конституційних прав.

Подібна практика зустрічей з студентами Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату вже стала гарною робочою традицією та відбувається постійно,  в рамках співпраці Центру соціальних служб та технікуму. Керівництво технікуму дбає про правову освіту студентів та ініціює проведення подібних заходів.

%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%be

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*