У місті Кам’янці-Подільському завершилася щорічна благодійна акція «Готуємо дітей до школи»

колаж_магазини2  Починаючи з 2014 року, у серпні місяці, Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) традиційно проводить щорічну благодійну акцію «Готуємо дітей до школи». Акція полягає у зборі шкільної та спортивної форми, рюкзаків, канцтоварів та іншого шкільного приладдя, а також теплих речей та взуття з метою їх адресної передачі дітям з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах і перебувають у дуже скрутному матеріальному становищі.

  Оскільки акція проходить за підтримки міського голови Кам’янця-Подільського, Михайла Сімашкевича, то саме він цьогоріч першим і привітав першачків з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, чудовими подарунками.

колаж_діти_5  Діти та дорослі члени сімей висловлюють також слова вдячності усім небайдужим, хто допоміг дітям відчути радість зустрічі зі школою: магазинам «Ніколь», «Мілано», «Стиль», «Офіс центр», «Школярик», «Відіван», колективам міського центру зайнятості, газети «Подолянин», НВК №17 та обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за дуже гарні та потрібні для школи подарунки.

  Неоціненну допомогу надали й кам’янчани у вигляді вживаних речей: шкільних костюмів, взуття, теплого одягу тощо.

  І не важливо, хто та скільки надав, а важливо, що громада нашого міста має одне велике добре серце, небайдуже до інших людей. А посмішка щасливих та святково вбраних дітей у День знань – найкраще цьому підтвердження!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*