У м. Кам’янець-Подільському відбулися заходи до Міжнародного дня сім’ї

15 травня 2017 року, з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї, Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів заходи, спрямовані на популяризацію сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Так, у рамках співпраці міського центру зайнятості та Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відбувся семінар для безробітних жінок «Жінка на ринку праці». Під час цього заходу фахівець Центру соціальних служб, Наталія Гомілко, провела консультацію для безробітних жінок на тему: «Прийомна сім’я. Дитячий будинок сімейного типу».

Гарними помічниками у здійсненні соціальної роботи є волонтери. Тому, у цей день відбулося заняття для волонтерів Центру на тему: «Сімейне виховання».

Після цього відбулася вулична акція з популяризації прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу: «Кожній дитині потрібна родина!»: волонтери Центру розповсюдили тематичні буклети серед кам’янчан та розмістили плакати «Я так мрію про сім’ю…» на рекламних носіях міста.

З питань створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу звертайтесь до  Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, 26. Телефон для довідок: 91429.

волонтери МЦЗ

акція1 акція2

плакати

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*