У м. Кам’янець-Подільському інформували безробітну молодь

консультація  23 квітня у рамках співпраці з Кам’янець-Подільським міським центром зайнятості та проведення семінару «Молодь на ринку праці», психологом Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено групову консультацію для безробітної молоді на тему: «КПМЦСССДМ та послуги, які він надає».

  Молоді люди, які опинились у складних життєвих обставинах через безробіття, потребують підтримки не тільки з боку центру зайнятості, а й з боку Центру соціальних служб. Під час заходу молодь дізналася про безкоштовні та конфіденційні послуги, які вони можуть, за потреби, отримати в Центру соціальних служб. А саме: сприяння у оформленні документів, представництво інтересів, налагодження зв’язків з членами родини, громадою, підготовка до сімейного життя, отримання певних життєвих навичок, гуманітарної допомоги, а також консультації юриста, психолога та соціального педагога.

  За більш детальною інформацією звертайтесь до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, 26, тел. 9-14-29.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*