У м. Кам’янці-Подільському волонтери підписали договори

01  Шостого червня відбулося урочисте засідання волонтерів Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (в.о.директора – Еліна Ковтун) з нагоди закінчення їх навчання за програмою «Практична підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної та волонтерської діяльності».

07  Волонтери – студенти спеціальностей «Соціальна робота» та «Соціальне забезпечення» Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – уклали договори з Центром про здійснення волонтерської діяльності у рамках соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю.

  Посвідчення волонтера Центру та сертифікати про проходження навчання молодь отримала від заступника міського голови Вадима Савчука, адже волонтери Центру часто залучаються до проведення і міських заходів соціального спрямування.

  Вітання прозвучали від завідувача кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи КПНУ ім. Івана Огієнка, Людмили Мельник та старшого викладача – Жанни Мельник.

  «А до роботи волонтери вже візьмуться завтра, під час чергової акції Центру з популяризації сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» – підсумувала фахівець Центру, Наталія Гомілко, яка й проводила навчання за програмою підготовки волонтерів.

02 03 04 05

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*