У м. Кам’янці-Подільському говорили про супутні проблеми протиправної поведінки

нарада1_cr  3 квітня відбулася робоча нарада працівників Кам’янець-Подільський міський Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління.

  Було підведено підсумки спільної діяльності протягом 1 кварталу, яку було визнано задовільною.

нарада2  Окрім планових питань соціальні партнери розглядали одну із супутніх проблем протиправної поведінки молоді, що пов’язана із вживанням психоактивних речовин – захворювання на туберкульоз.

  Туберкульоз вважається соціально-небезпечною хворобою. Факторами високо ризику захворювання на туберкульоз є безпосередній контакт з хворим у замкнутому приміщенні, довготривале спільне перебування в одному приміщенні з хворим на активну форму туберкульозу, ослаблення імунної системи (прикладом при ВІЛ-інфекції), неповноцінне харчування, наркоманія, алкоголізм.

  Останні чинники тісно пов’язані із поведінковими характеристиками певної частини молоді, засудженої до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Тому було прийняте рішення проводити просвітницьку та профілактичну роботу серед молоді цієї категорії щодо запобігання захворювання на туберкульоз.

До відома.

  Протягом 1 кварталу по обліку Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу з питань пробації проходило 202 особи, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

  Протягом 1 кварталу спільною профілактичною роботою Кам’янець-Подільського міського Центру та відділу охоплено 25 осіб з числа дітей та молоді міста цієї категорії.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*