Фахівцем із соціальної роботи було проведено бесіду на тему «Снід: подумай про майбутнє – обери життя» для учнівської молоді опорного навчального закладу Кременчуківський ліцей

IMG_20181129_135455  З метою поліпшення інформаційно-просвітницької роботи щодо профілактики ВІЛ-інфекції-СНІДу, попередження дискримінації й стигматизації ВІЛ-позитивних осіб, а також з метою виховання у школярів толерантного відношення до ВІЛ-інфікованих і хворих на ВІЛ СНІД, 29.11.2018 року фахівцем із соціальної роботи Ящуком О.В. було проведено бесіду на тему «Снід: подумай про майбутнє – обери життя» для учнівської молоді опорного навчального закладу Кременчуківський ліцей.

  СНІД-одна з найважливіших і трагічніших проблем, що виникли перед людством на прикінці ХХ століччя. Проблема в тому, що ми, як і багато років тому не хочемо в серйоз сприймати факт, що живемо в світі в якому існує вірус імунодефіциту людини і повірити, що проблема СНІДУ, його наслідків безпосередньо стосується кожного. Саме на цих та інших питаннях було зосереджено увагу учнів.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*