Хмельницьким міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено майстер-клас із виготовлення новорічних листівок для сімей із дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах та сімей загиблих учасників АТО

IMG-98f7d2a83011b21a1dfe5dd779bdcb60-V  В усьому світі мільйони дітей та навіть дорослих чекають новорічних свят, адже, окрім подарунків, саме в ці дні відбувається багато чудес та здійснюються мрії.

  Напередодні новорічних свят усі готуються приймати і відправляти поздоровлення. Звичайно, побажати щасливого Нового року та Різдва можна різними способами. Новорічні листівки своїми руками — один з кращих просто тому, що такий подарунок відображає ставлення до людини, може розказати про наші бажання і думки.

  Доброю традицією вважається вітати з Новим роком листівкою з побажаннями щастя. У наш час цифрових технологій, коли барвисту листівку можна відправити у будь-який куточок планети за допомогою декількох кліків миші, так хочеться потримати в руках справжню новорічну листівку – відчутний шматочок паперу, на якому написані теплі слова!

  Отож 21.12.2017 року Хмельницьким міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено майстер-клас із виготовлення новорічних листівок для сімей із дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах та сімей загиблих учасників АТО.

  Діти різних вікових категорій із великим задоволенням прийняли участі у виготовленні привітань для своїх близьких, та по завершенню отримали солодкі подарунки.

IMG-7cbcc9abfb8ca5c326f241c443ff31ef-V IMG-a42b2f6b9608a8c3a1aa469ed5c214b2-V

М.Фокіна, фахівець із соціальної роботи ІІ кваліфікаційної категорії

 Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*