Хмельницьким міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Хмельницьким торговельно-економічним коледжем Київського національного торговельно-економічного університету було проведено правовий брейн-ринг

2017-11-30-01_0  На виконання розпорядження Хмельницького міського голови від 03 листопада 2017 р. № 297-р “Про затвердження плану заходів з проведення Всеукраїнського тижня права у місті Хмельницькому”, Хмельницьким міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 05 грудня 2017 року спільно з Хмельницьким торговельно-економічним коледжем Київського національного торговельно-економічного університету (викладач правознавства Кокодій Юрій Володимирович, кандидат педагогічних наук, доцент) було проведено правовий брейн-ринг.

  Метою даного заходу є виховання у студентів зацікавлення щодо правових знань, популяризація вивчення основ чинного законодавства України, формування правової культури, вироблення навичок правомірної поведінки, підвищення зацікавленості та інтересу молодого покоління до правових знань.

  В ході змагання учасники продемонстрували знання з конституційного права, сімейного права, кримінального процесу, історії державотворення України. Спілкування відбувалося динамічно та невимушено. Після визначення команди-переможниці юрисконсульт Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Крещук Надія Володимирівна розповіла про форми та напрямки роботи Центру, а також про практичні аспекти застосування норм чинного законодавства України у сфері реалізації та захисту прав людини, з якими доводиться стикатися у процесі виконання своїх професійних обов’язків. Студенти мали можливість поставити власні запитання та почули обгрунтовані розлогі відповіді.

Інформація Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*