Щодо проекту «Велика родина»

Сьогодні, 21.09.2023 року, в рамках реалізації проекту Хмельницької обласної військової адміністрації «Велика родина» Тетяна Власюк, директорка  обласного центру соціальних служб спільно з представниками партнерського майданчика та благодійного фонду «Право на захист» провели онлайн-нараду.

Пріоритетним завданням заходу стало вирішення питань соціальної підтримки та допомоги багатодітним внутрішньо переміщеним сім’ям, які планують залишитися в громадах Хмельниччини. Тетяна Власюк зазначила, що на території області проживає 609  внутрішньо переміщених родин, з яких 264 – вирішили залишитись.

Під час Zoom-конференції особи, відповідальні за роботу з багатодітними внутрішньо переміщеними родинами,  розглядали  питання щодо співпраці та визначення потреб ремонту житла для ВПО.

Багатодітні родини в першу чергу потребують комфортного житла і допомоги. Однак, існує проблемне питання  потреби у житлі та його ремонті. Тому спільно із партнерами, представниками благодійного фонду «Право на захист» прийнято рішення про надання допомоги родинам у проведенні ремонту.

За попередніми даними таких сімей в області 71.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*