Щодо робочої наради з питань суспільної підтримки ветеранів – учасників бойових дій

одаПід головуванням першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна та заступника начальника ОВА Володимира Юр’єва відбулася чергова нарада з питань суспільної підтримки ветеранів – учасників бойових дій.

В обговоренні теми взяли участь громадські та благодійні організації, які долучились до допомоги військовим, ветеранам та ВПО. На нараді йшла мова про формування регіональної політики щодо захисту прав та інтересів ветеранів/ветеранок на регіональному рівні та рівні громад. Окреме питання стосувалось профорієнтації, навчання та працевлаштування ветеранів/ветеранок, учасників бойових дій, напрацювання програм для ветеранів з інвалідністю.ода2

Крім того, на нараді піднімали питання про соціальну підтримку не лише військовослужбовців, а й членів їх сімей, яку надають у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

Варто зауважити, що комплексна соціальна підтримка ветеранів – учасників бойових дій, надається не тільки державними, але і громадськими та благодійними організаціями.

Фото взято із офіційного сайту Хмельницької ОВА

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*