«Що таке булінг? Чому він виникає і як протидіяти цьому негативному явищу?» – відбувся прямий ефір на радіо “Поділля-центр”

43509263_299200807345092_7853121549233029120_n

  08 жовтня відбувся прямий ефір на радіо «Поділля – Центр» на тему, яка є надзвичайно актуальною як серед дітей, так і серед дорослих, а саме: «Що таке булінг? Чому він виникає і як протидіяти цьому негативному явищу?». Відповіді на ці запитання з’ясовували впродовж сьогоднішнього ефіру.

  На сьогоднішній день надзвичайно велика кількість дітей піддається знущанням з боку інших дітей. Це явище не завжди набирає розголосу, оскільки, зачасту, діти не мають бажання говорити про свої проблеми з дорослими та батьками. Особливо підлітки, оскільки у цей час у дитини ще формується своє «Я» і не завжди дитина готова поділитись своїм переживанням з іншими. Бувають випадки, коли така здавалось би несерйозна ворожість підлітків, може призвести до важких наслідків. Це може бути як фізична розправа, психологічний тиск, коли дитину доводять мало не до самогубства, а також досить поширене зараз таке явище як «Кібербулінг». Діти дуже багато часу проводять в соціальних мережах, тому це також є дуже поширеною формою булінгу.

  Саме тому цей ефір був присвячений найбільш хвилюючим питанням серед батьків та педагогів – питанням, що стосуються булінгу, як застерегти свою дитину, які міри профілактики потрібно проводити та як покращити психологічний стан дитини, яка уже стала жертвою булінгу. Саме тому даний ефір є дуже корисним та пізнавальним.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*