«Ярмарок кар’єри – 2019»

IMG-e029868b20abd70bbae52cfcd18e28f0-V  У житті кожної людини настає момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, за покликанням, тобто професію. Вибір професії, вступ до самостійного трудового життя, недаремно називають другим народженням. В кожної дитини настає той період, коли вона ставить перед собою питання: ким бути? Яку професію слід обрати?

IMG-7f5606ff8d90724066ff73a0270add95-V  Саме тому 21 березня 2019 року, Деражнянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяв участь у районному Ярмарку кар’єри для випускників Деражнянського центру професійної освіти, організованому службою зайнятості населення. На захід були запрошені представники виконавчої влади, соціальні партнери та роботодавці району.

  Войтюк О. Г., директору центру зайнятості ознайомив присутніх із станом ринку праці, розповів про онлайн-сервіси служби зайнятості та онлайн-платформи соціальних партнерів, акцентував увагу на послугах, які надає служба зайнятості для молоді. Про можливості професійної самореалізації та подальше професійне навчання у вищих навчальних закладах повідомила Коваль Г. А., заступник начальника управління агропромислового розвитку Деражнянської районної державної адміністрації. Представник від приватного підприємця Нечай Г. В., розповіла про потребу в кадрах на їхньому підприємстві, можливості підвищення кваліфікації саме для молодих спеціалістів, можливості кар’єрного росту.

  Роль центру соціальних служб для сім”ї дітей та молоді у роботі з випускниками ПТНЗ розкривав Вовкотруб Ю. Л., фахівець із соціальної роботи І категорії відду соціальної роботи. Особлива увага була приділена інформуванню про послуги центру для соціально незахищених категорій випускників закладу, а саме, для дітей які стали жертвами домашнього насильства та особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

DSCN3973  Відвідувачі профорієнтаційного заходу отримали інформаційні буклети центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби зайнятості, а також рекламну продукцію навчальних закладів.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*