Інформаційно-просвітницький захід в Ізяславській районній філії Хмельницького обласного центру зайнятості

зображення_viber_2020-02-12_13-31-00  12 лютого 2020 року Ізяславським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Ізяславської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості проведено інформаційно-просвітницький захід «Здоров’я – запорука успіху. Психологічне здоров’я» для осіб, які перебувають на обліку Ізяславського РЦЗ.

зображення_viber_2020-02-12_13-30-59  В ході тренінгу учасників було ознайомлено із змістом поняття «психологічне здоров’я», визначено симптоми нервового виснаження та надано рекомендації щодо збереження психологічного здоров’я та стресостійкості.

  Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися із арттерапевтичною методикою, яка є одним із методів, що позитивно впливає на покращення психоемоційного стану людини. У даному інформаційно-просвітницькому заході взяло участь 19 осіб, які перебувають на обліку Ізяславського РЦЗ, під час інтерактивного спілкування учасники отримали відповіді на запитання, які виникали в ході заходу, буклети та візитівки РЦСССДМ.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*