Інформація про «Хмельницький обласний центр соціально-психологічної допомоги»

  1. Рік заснування та засновник : центр створено 14 лютого 2006 року на базі Кризового центру для жінок, які потерпіли від насильства в сім’ї, який працював у 2003-2006 роках як спеціалізоване формування Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  2. Керівництво закладу: директор – Андрейчак Алла Федорівна (тел. 746472)
  3. Заклад розраховано на 10 місць. Кількість посад згідно із затвердженим штатним розписом – 8 штатних одиниць.

  Центр забезпечує тимчасове перебування та надає послуги особам, які внаслідок стихійного лиха, учинення стосовно них злочину, постраждалим від торгівлі людьми,  насильства (в тому числі в сім’ї), або реальної загрози його вчинення та за інших складних життєвих обставинах, наслідки яких вони не можуть подолати самостійно.

  1. Основні завдання закладу – надання безоплатних психологічних, соціально – педагогічних, юридичних, соціально-економічних, інформаційних послуг. У своїй діяльності спеціалісти центру керуються принципами захисту прав людини, гуманності, законності, доступності послуг, конфіденційності, поваги до особистості.
  2. Працівники центру: сприяють працевлаштуванню, навчанню, пошуку житла, здійснюють соціальну та психологічну діагностику, профілактику, корекцію та реабілітацію, допомагають в оформлені тимчасової реєстрації, необхідних документів, тощо.
  3. Матеріально-технічна база: Загальна площа приміщення 74,3 м. кв. В закладі наявні: 2 кімнати для проживання які розраховані на 4 і 6 ліжко-місця, 1- кабінет, 1- консультативна кімната, кухня-столова, душова, туалет.

Протягом 2021 року у центрі отримали допомогу із забезпеченням притулку 62 особи.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*