Мамина школа працює!

IMG_20210805_10201305.08.2021 року, у відділенні соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради, відбулося планове заняття з родинами, які опинилися у складних життєвих обставинах.  В основному це сім’ї,  яким не вистачає власних ресурсів і можливостей для вирішення певних проблем, проте є бажання повернутися до соціально-прийнятого стилю життя за умови надання зовнішньої допомоги.

IMG_20210805_103246Благополучна родина самостійно може вирішити складні життєві обставини, а функціонально неспроможна родина потребує підтримки та допомоги. Тому «Мамина школа» допомагає даним родинам долати складні життєві ситуації, навчає та мотивує до готовності змінити стиль життя, накопичувати внутрішні та зовнішні ресурси для здійснення позитивних змін у їхніх родинах.

IMG_20210805_100803На занятті «Маминої школи» розглядалися важливі для кожної родини питання, зокрема: причини виникнення складних життєвих ситуацій у житті людини, виховання дітей, побудови гармонійних взаємостосунків у родині, покращення житлово-побутових умов у помешканні.

Також участь у занятті взяли волонтери  громадської організації «Друге дихання», які повідомили присутнім про роботу їхньої організації, провели мотиваційне консультування жінок, які мають схильність до вживання алкогольних напоїв.

Не залишились поза увагою і найменші вихованці «Маминої школи» – вони грались, малювали, переглядали мультфільми.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*