Відбулась спільна робоча нарада

1Проведено спільну робочу нараду спеціалістів Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та працівників сектору прийому громадян відділу соціальних гарантій, компенсацій та у справах дітей Департаменту соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради.

Тема зустрічі: державна допомога при народженні дитини та перевірка цільового використання коштів допомоги.

 Спеціалісти Центру та Департаменту прийняли рішення отримувачам послуг, які подають документи для оформлення допомоги при народженні дитини, з метою подальшої безперешкодної перевірки цільового використання коштів, надавати пам’ятки такого змісту:

ШАНОВНІ ОТРИМУВАЧІ ДОПОМОГИ ПРИ НАРОДЖЕННІ ДИТИНИ!

Ви подали заяву на отримання державної допомоги при народженні дитини. Отримані Вами кошти підлягають перевірці їх цільового використання (постанова Кабінету Міністрів України від 30.10.2021 №623 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора»):

  1. До вас прийде працівник Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в період отримання Вами допомоги.
  2. У випадку, якщо Ви будете перешкоджати здійсненню перевірки – інформація буде подана до Департаменту соціального захисту населення, і як результат – Вас очікує припинення виплат зазначеної допомоги.

За більш детальною інформацією щодо здійснення перевірок звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, вул. Шевченка, буд. 26, ІІІ поверх, тел. (03849) 91429.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*