Підтримка дітей в умовах воєнного стану

IMG_20220511_101136Війна травмує дітей, руйнує їхній звичний світ, забирає в них дитинство. Наша задача зробити так, щоб наші діти не чули і не бачили війну. Місяць тому у Телеграм запрацював бот «Дитина не сама».

Це проект, створений за ініціативи Радниці – уповноваженої Президента України з прав дитини, який впроваджується Офісом Президента спільно з Міністерством соціальної політики за підтримки Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. За місяць понад 15 000 українських сімей подали заявку на те, щоб тимчасово влаштувати дитину в своїй родині.

Саме тому фахівці (сертифіковані тренери) Хмельницького обласного центру соціальних служб  Наталія Мельник та Тетяна Яцух взяли участь у   онлайн семінарі, який присвячений  підготовці до проведення навчання сімей, що виявили бажання тимчасово прихистити дитину, яка залишилася без батьківського піклування та обговоренню співпраці у рамках проєкту ЮНІСЕФ „Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах воєнного стану».IMG_20220511_101146

Головна мета даного проекту – підвищення потенціалу сімей, які виявили бажання тимчасово прихистити дитину,яка залишилася без батьківського піклування в умовах війни.

Тому, якщо ВИ хоче прихистити дитину, можна скористатися Телеграм-ботом.

А також у разі потреби звернуться до нас м. Хмельницький, Львівське шосе, 10/1 (0382) 76-55-58, 65-02-38

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*