“Мрій”, “Живи”, “Кохай”

IMG_2775Щорічно 26 червня, починаючи з 1987 року, за рішенням Генеральної Асамблеї ООН у всьому світі відзначається Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом з метою створення міжнародного суспільства, вільного від зловживання наркотиками.
За оцінками ООН, число осіб, що вживають наркотики, на даний час складає не менше 185 млн. чоловік (тобто 3% всього населення планети або близько 12% населення у віці від 15 до 30 років). На жаль, наслідки наркозалежності для демографічних показників стають все більш загрозливими з кожним днем. Щорічно в результаті вживання наркотиків гинуть близько 200 тисяч людей. Наркоманія знаходиться на шостому місці в списку найбільш поширених причин смерті осіб віком 15-49 років.IMG_2779
Реклама наркотиків – велика проблема нашого міста. Фасади будівель, паркани, асфальт «прикрашають» яскраві надписи із номерами телефонів та адресами сайтів, де можна придбати наркотичні речовини. Аби привернути увагу до цієї ТОПової проблеми фахівцями із соціальної роботи Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом із працівниками МАА “Хмельницький Центр Здорової молоді” та поліцією провели акцію, що мала на меті замальовування реклами наркотиків у м. Хмельницький. На місці, де була реклама, писали життєствердні заклики: “Мрій”, “Живи”, “Кохай” та інші. Зафарбовувати рекламу наркотиків – обов’язок кожного жителя нашого міста, тому закликаємо усіх небайдужих містян самостійно зафарбовувати написи з рекламою наркотиків. Будьмо свідомими!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*