Безпечне проведення дозвілля під час літнього відпочинку

16 червня 2016 року спеціалістами районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Рудня-Новенському дитячому позашкільному закладі оздоровлення та відпочинку заміського типу «Здоров’я» проведено бесіду та практичні навчання щодо надання першої долікарняної допомоги постраждалим від нещасних випадків.
Під час бесіди розглядалися теми: «Безпека на воді», «Проблема харчових отруєнь», «Нещасні випадки під час розваг», «Протипожежна безпека». Практичні заняття з дітьми провели начальник відділу соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мельник Сергій та дитячий лікар Маєвська Світлана.
Приємно зауважити, що під час цієї зустрічі діти демонстрували хороші знання і уміння щодо надання першої долікарської допомоги постраждалим. Такі знання вони отримали на практичних заняттях гуртка «Юний медик», які регулярно проводить лікар оздоровчого закладу «Здоров’я» Маєвська Світлана Володимирівна. Діти отримали цікаву інформацію та практичні навички щодо надання першої долікарської допомоги.

7655 6544

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*