Виїзна акція соціальних партнерів міста Кам’янця-Подільського

На виконання Розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 27.04.2016 № 203/2016-р «Про підготовку до оздоровчої кампанії «Літо 2016» 28 липня 2016 року в дитячому оздоровчому таборі «Дністровська чайка» відбулась спільна виїзна акція міського центру зайнятості, міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відділення Клініки, дружньої до молоді.

Робота виїзної бригади передбачала здійснення превентивної роботи з дітьми за різними напрямками.

Так, спеціаліст центру зайнятості, Леся Нечитайло розповіла дітям про те, як потрібно правильно обирати майбутню професію.

Провідний спеціаліст Центру соціальних служб, Віталій Поліщук та  спеціалісти відділення Клініки дружньої до молоді – лікар уролог, Ігор Бондар та лікар акушер-гінеколог, Руслана Корчиста  в цей час працювали з старшими дітьми. Темою їх бесіди було відповідальне ставлення до власного здоров’я та особливості стосунків між дівчатками та хлопчиками «Дружба. Закоханість та кохання».

Діти, що відпочивали в таборі, активно приймали участь у заходах та задавали чимало запитань.

Подібна практика спільних виїзних акцій вже стала гарною традицією та відбувається щоліта в рамках угод про співпрацю та планів спільних заходів між організаціями.

Учасники акції переконані, що саме завдяки спільній взаємодії та проведеним заходам можна запобігти багатьом проблемам соціального характеру та навчити майбутнє покоління відповідально ставитись до власного майбутнього.

фото_3 фото_1 фото_2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*