Переселенці – частина кам’янецької громади

26 липня 2016 року, за участю заступника міського голови м. Кам’янця-Подільського Вадима Савчука, у приміщенні Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася група взаємопідтримки вимушених переселенців зі Сходу України та АР Крим.

Захід був присвячений організації літнього відпочинку дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб, а саме підготовці до відпочинку у туристичному таборі «Карабін», робота якого розпочнеться 6 серпня.

Учасники ознайомилися з презентацією про роботу табору «Готуємось до таборування» та почули схвальні відгуки дітей, які у 2015 році відпочивали в «Карабіні».

Особливим сюрпризом для дітей та дорослих стали подарунки, які, від імені міського голови Михайла Сімашкевича, вручив учасникам групи його заступник. Вадим Анатолійович Савчук підкреслив, що спортивні кофти та батники були передані міському голові громадою гміни Тарнаво-Підгурне Республіки Польща спеціально для сімей переселенців, які проживають у Кам’янці-Подільському.

Учасники заходу висловили подяку міській владі за підтримку та турботу про їх дітей та, користуючись нагодою, звернутися особисто до заступника міського голови з нагальними запитаннями.

Вадим Анатолійович запевнив присутніх, що міська влада й надалі буде надавати всебічну підтримку сім’ям вимушених переселенців.

0501 0203 04

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*