Дбаємо про молодь!

Співпраця Центру соціальних служб і кримінально-виконавчої інспекції спрямована передусім на зменшення ризику скоєння повторних злочинів неповнолітніми та особами молодіжного віку, аби вони не опинилися за гратами.

IMG_3214

20.07.2016 р. з метою попередження та профілактики злочинності серед неповнолітніх, Дунаєвецький РЦСССДМ в особі провідного спеціаліста Верещинської А.І.  спільно з Дунаєвецьким районним сектором кримінально-виконавчої інспекції в особі фахівця з питань соціальної роботи Білокінь К.І. та Дунаєвецьким центром зайнятості в особі Наливайко Т.В., на території Маківського санаторію «Україна», Дунаєвецького району провели черговий спільний профілактично-виховний захід для дітей, які відпочивали у санаторії.

IMG_3158

Під час проведеного заходу діти отримали корисну, сучасну інформацію щодо здорового способу життя та профілактики шкідливих звичок, а також торгівлі людьми, були розглянуті питання адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх, обговорені шляхи подолання проблем, які сприяли вчиненню злочину. Також неповнолітнім було роз’яснено порядок та умови здобуття професії в майбутньому. По закінченню лекції, представники служб провели ряд ігрових естафет з дітьми та вручили пам’ятні листівки та буклети.

IMG_3061IMG_3083IMG_3230

Провідний спеціаліст ДРЦСССДМ

Верещинська А.І.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*