Волонтерство – поширене явище в сучасному світі

   Волонтерська діяльність, як прояв милосердя і доброчинності буде існувати доти, доки існує потреба людей у тій чи іншій допомозі .

   Так, з метою інформування  молоді  про  потреби суспільства , формування особистісних цілей соціальної відповідальності у молодих людей та підвищення мотивації участі в добровільній діяльності при Дунаєвецькому районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді функціонує спецформування “Школа волонтерів”, де здійснюється теоретична й практична підготовка учнівської молоді до волонтерської діяльності . В свідомості учнів шкіл  розвивають та підтримують молодіжні ініціативи, направлені на організацію добровільної праці молоді.

   Нещодавно в Міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Ластівка” відбувся захід “Людина у світ приходить для добра” присвяченний Міжнародному дню людей з обмеженими фізичними можливостями, що відзначається щорічно 3 грудня.

   До заходу долучилися працівники Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  й діти-волонтери міських шкіл. Вихованці центу соціальної реабілітації “Ластівка” порадували всіх присутніх своїми талантами черговий раз доводячи, що діти з обмеженими можливостями мають надзвичайно добрі серця, щирі душі та сильний дух. В кінці заходу волонтерами було вручено пам’ятні подаруночки діткам-інвалідам.

   В рамках роботи “Школи волонтерів” Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді її учасники і надалі будуть долучатись до подібних заходів з метою розповсюдження волонтерської діяльності в Дунаєвецькому районі.

20161202_111024_1 20161202_111829_1

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*