Волонтерська діяльність в місті Кам’янці-Подільському

  В Кам’янець-Подільському міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завершилося навчання за програмою «Практична підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної та волонтерської діяльності».

  Навчання пройшли студенти 1 та 2 курсів спеціальностей «Соціальна робота» та «Соціальна допомога» Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка під час безвідривної волонтерської практики.

навчання_волонтерів  Протягом 2017-2018 навчального року студенти набули нових знань та навичок, а також надавали волонтерську допомогу під час проведення багатьох заходів, таких як: майстер-класи та тематичні ігротеки для дітей різних соціальних категорій, проведення тренінгових занять соціального спрямування для однолітків, а також участь у міських заходах.

  Хоча практика і скінчилася, та волонтери продовжують працювати: наразі дівчата та хлопці допомагають в реалізації в місті Кам’янці-Подільському міжнародного проекту «Мusic Camp international».

заходи_волонтерів музичний_табір

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*