Візит у прийомні сім’ї

  На території Деражнянського району проживає 4 прийомних сім’ї, в яких виховується 4 дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування, та 2 дитини-сироти.

  З метою виконання листа Мінсоцполітики №15027/0/2-17/37 від 25.07.17 «Про забезпечення найкращих інтересів дітей, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях і дитячих будинках сімейного типу» Деражнянським РЦСССДМ спільно із службою у справах дітей здійснено додаткові візити у прийомні сім’ї.

  В ході проведених перевірок порушень прав дітей та ознак жорстокого поводження з ними не виявлено.

IMG_20170919_111704_BURST1  Прийомні батьки користуються авторитетом за місцем проживання. Мають доброзичливі стосунки з сусідами та односельцями. Суб’єкти соціальної роботи із сім’ями, характеризують їх позитивно.

  Усі прийомні батьки належним чином виконують свої обов’язки. Забезпечують всесторонній та гармонійний розвиток дітей. Приділяють увагу навчанню дітей. Дбають про їх здоров’я та оздоровлення, забезпечують повноцінним харчуванням. На належному рівні організовано побут дітей. Діти мають облаштовані необхідними меблями, побутовою та оргтехнікою, окремі кімнати. Вони забезпечені одягом відповідно до віку та сезону. Прийомні батьки займаються вирішенням майнових та житлових проблем дітей. Заощаджують кошти на майбутнє.

  Між прийомними батьками та працівником, який здійснює соціальне супроводження, налагоджено партнерські стосунки.

IMG_20170914_101657_HDRIMG_20170914_104647_HDR

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*