Не словом, а ділом!

  Місяць вересень завітав до нас з шкільним дзвінком і гучним дитячим сміхом. Та радість прийшла не в кожну родину, адже більшість сімей, що знаходяться у скрутному фінансовому становищі та складних життєвих обставинах не в змозі купити необхідні дитячі речі, шкільні форми. Тому благодійні фонди та організації, небайдужі люди, зокрема благодійний фонд «Милосердя» надав гуманітарну підтримку  у вигляді вживаного дитячого та дорослого одягу, нового взуття.

  Допомогу отримали 28 сімей із 16 населених пунктів Білогірського району.

viber image.  В кожну сім’ю був організований виїзд працівників Білогірського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із спеціалістами служби у справах дітей Білогірської РДА, працівниками Білогірського відділу поліції. Повні очі щастя і сміху заповнили домівки, де не завжди панує спокій, родинне тепло. Діти із задоволенням приміряли одяг, взуття, гралися іграшками. Не залишили без уваги і дорослих членів родини. Вони також отримали подарунки у вигляді вживаного одягу, і як діти, з радістю приміряли свої «обновки».

  Гуманітарна допомога ніколи не є зайвою для малозабезпечених, адже з настанням холодів людям немає у що вдягнутися, бракує теплого одягу та взуття. Підтримка у вигляді гуманітарних речей є надзвичайно важливою для потребуючих верств населення. Через складне економічне становище багато осіб не мають постійної роботи, ціни на комунальні послуги, одяг і взуття значно зросли. Тому вони радо приймають таку допомогу. Як зазначив директор Білогірського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Панчоха Світлана Костянтинівна, ми не можемо стояти осторонь проблем потребуючих і нашим обов’язком є допомога ближньому.

  Велику подяку висловлюємо людям, котрі допомогли у добрих справах, котрі не залишили дітей, які так потребують простих речей, любові, турботи. Особливу увагу звертаємо на фонд «Милосердя», який надав велику поміч для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Також дякуємо заступнику голови РДА Гребенюку В.А., за сприяння в наданні транспорту для здійснення виїздів.

  Усі небайдужі, котрі хочуть долучитись до добрих справ можуть звертатися до Білогірського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді за адресою вул. І.Франка 2, смт Білогір’я, тел.. 2-11-61

  Тож давайте творити добро разом!

ііііі ,,viber imageіviber imageп viber imageав viber imagemіііііі

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*