Робота з попередження насильства над дітьми в сім’ях міста Кам’янця-Подільського

  З метою попередження виникнення ситуацій, які загрожують життю чи здоров’ю, дотримання їх законних прав та інтересів, Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постійно здійснює профілактичну роботу щодо попередження насильства в сім’ях різних категорій.

банер_насилля  Так, на виконання листа Мінсоцполітики №15027/0/2-17/37 від 25.07.2017 «Про забезпечення найкращих інтересів дітей, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях і дитячих будинках сімейного типу», на початку навчального року, протягом вересня, з батьками, сім’ї яких перебувають у полі зору Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ, вкотре були проведені профілактичні бесіди щодо попередження насильства та жорстокого поводження в сім’ї, недбалого ставлення батьків до виконання своїх обов’язків.

  Особливу увагу приділено саме питанням покарання дітей. Адже не можна примусити дитину щось робити – треба підвести її до розуміння того, як слід робити.

  Також, батьків ознайомлено з методами корекції та виховання поведінки дітей.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*