“Вільні творять майбутнє”

Діалог поколінь до Дня Гідності і Свободи

Згідно з указом Президента України Петра Порошенка від 13 листопада 2014 року  щороку 21 листопада в Україні відзначається День гідності та свободи  на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої   (2004 року) та Революції гідності (2013 року).  Свято встановлене «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору». 

       18 листопада  2016 року о 15-00 в обласній бібліотеці  для юнацтва  з нагоди свята відбувся діалог поколінь «Вільні творять майбутнє». Це спільний проект Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  та обласної бібліотеки для юнацтва.                  

     На зустріч з учасниками Революції Гідності  Сергієм  Королюком   та Олександром Полудніциним,   героями АТО- Ігорем  Олійником  та Назаром Чіпком завітали студенти ІІ-го курсу Хмельницького національного університету    В  акції взяли участь  начальник управління молоді та спорту Сергій Ремез  та представники управління праці та соціального захисту населення Тетяна Корольова та Світлана Окарська.      

       Розповіді  учасників  буремних подій Майдану та АТО  доповнювались тематичним відеосюжетом, Гімном України, хвилиною мовчання та книжковою виставкою з фондів бібліотеки для юнацтва.

viber_image

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*